Ezen az oldalon sütiket használunk. A további böngészéssel ezt elfogadja. Megértettem. close

Felhasználónév

Hírek

Újdonságok
Akció

Jogi Nyilatkozat

2012-11-02 14:13:05

JOGI NYILATKOZAT

A következő pár mondatban az oldal használatával kapcsolatos, mindeki számára hasznos információkról olvashatnak.

Ha más álláspont nincs feltüntetve, a Monacor Hungária Kft. fenntartja magának a másolásvédelmi és kapcsolódó jogokat a monacor.hu oldal alatt publikált összes információval kapcsolatban. Saját használatra engedélyezett a tartalom kinyomtatása és/vagy letöltése. A tartalom üzleti vagy publikus felhasználása tilos! A monacor.hu és a hozzá kapcsolódó tartalmak letöltése, tárolása és reprodukálása más weboldalon szigorúan tilos! A monacor.hu tartalmának terjesztése bármilyen formában - ideértve az elektronikus és nem-elektronikus médiumokat -, továbbá információinak tárolása bárminemű indexelő vagy visszakereső rendszerben a MONACOR HUNGÁRIA Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül tilos! A hozzájárulási kérelmeket kérjük küldjék a info@monacor.hu oldalra.

ADAVÉDELEM


A MONACOR HUNGÁRIA Kft. működtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait a megrendelés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A felhasználók adatait a MONACOR HUNGÁRIA Kft. harmadik félnek nem adja át, Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Bár rendszerünk védett külső támadásokkal szemben, azonban teljes körű garanciát nem tudunk vállalni az adatok hozzáférhetetlenségével kapcsolatban. Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokat a MONACOR HUNGÁRIA Kft. felhasználhatja az oldal működésének hatékonyságának emelésére, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli az oldalt.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT


Információk és tartalmak használata:

A honlap és a webáruház oldalain megjelenő információk, meghatározások, leírások, feltételek és cikkek előzetes bejelentés nélkül módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A honlap és a webáruház oldalain feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet. Az ezen a honlapon található  általános információk csak tájékoztató jellegek. Az információkat kizárólag a MONACOR HUNGÁRIA Kft. szerkeszti, és miközben arra törekszünk, hogy az itt található adatok naprakészek és helyesek legyenek, semmilyen felelősséget vagy garanciát az itt feltüntetett és megjelentetett  adatok teljességét, pontosságát, megbízhatóságát, alkalmasságát illetően.

Kárfelelősség kizárása: 

A MONACOR HUNGÁRIA Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, korlátozás nélkül ideértve a közvetlen, közvetett, speciális vagy esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a honlap és a webáruház oldalainak használatával kapcsolatban, vagy használatából, használatra képtelen állapotából, vagy nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vagy vírus tevékenysége okán keletkeznek, akkor sem, ha a MONACOR HUNGÁRIA Kft.-t, vagy annak képviselőjét tájékoztatták a lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről. Az oldal vagy áruház által hivatkozott internetes forrásokban szereplő tartalmi információk a MONACOR HUNGÁRIA Kft. által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra, ez irányú felelősségvállalásunkra a fentiekben meghatározott elvek az irányadóak.

Az ezen a honlapon keresztül elérhető, más oldalak NEM ÁLLNAK a MONACOR HUNGÁRIA ellenőrzése alatt, azokra semmiféle ráhatásunk nincs annak  jellegét, tartalmát és elérhetőségét illetően. Az így megtörtént kapcsolatfelvétel nem feltételnül jelent ajánlást, vagy jóváhagyást a MONACOR HUNGÁRIA Kft. részéről. Minden erőfeszítést megteszünk, hogy a honlapot naprakészen tartsuk, azt  zökenőmentesen használhassák.  Azonban MONACOR HUNGÁRIA Kft. nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé, a honlap technikai okok miatt ideiglenesen nem érhető el.

CSATLAKOZZ!

CSATLAKOZZ!