Ezen az oldalon sütiket használunk. A további böngészéssel ezt elfogadja. Megértettem. close

Felhasználónév

Hírek

Újdonságok
Akció

Magunkról

2011-04-26 12:24:03

MONACOR INTERNATIONAL

 

" Mióta csak megalakult, a  MONACOR INTERNATIONAL legfőbb erősségének mindig is az innovatív termékek gyártása számított, nem tévesztve szem elől a legújabb technikai trendeket sem. Szakembereink egy percig sem tévesztik szem elől a felhasználók sokrétű igényeit. Megbízható partnerségünk alapjául a termék és szolgáltatás közötti  rendkívüli szimbiózis szolgál!"

Roger Pape, ügyvezető igazgató - Monacor International GmbH & Co. KG


Az elmúlt 20 év alatt igen sok minden történt a hangtechnikai piacon. Gyártók születtek és tűntek el a süllyesztőben, azonban a Monacor International jelenleg is, ugyan úgy, mint az elmúlt években képviseleti rendszerben fedi le az európai piacot. Ennek megfelelően 1992 óta Magyarországon is közvetlenül a magyar képviseleten és viszonteladóin keresztül van jelen. Azok, akik ismerik és használják a Monacor berendezéseket tudják, hogy ár-érték arány tekintetében a legjobbak között helyezkedik el.

Hogy minek köszönhető ez? Több dolognak is. Először is a cég nem folytat költséges reklámkampányokat a márkanév és a termékek népszerűsítésére. Ezt a munkát a termékek maguk, valamint az elégedett felhasználók végzik el. Ez a nem kis megtakarítás termékeink árán is meglátszik, melyek ebben a minőségi kategóriában verhetetlenek. A másik fő ok a minőség-ellenőrzés. A legyártott termékek minőségét folyamatos ellenőrzésnek vetjük alá. Ez kiemelten igaz az új termékek és termékcsaládok bevezetése során.

Fő tevékenységi körünk természetesen anyavállalatunk termékeinek forgalmazása, terméktámogatás biztosítása, audiovizuális rendszerek komplett tervezése és kivitelezése önállóan vagy partnereink segítségével. Hangsúlyos szerepet kap a kifogástalan minőség, a megbízhatóság, a tervezői -szakmai háttér és a cégünk által biztosított átfogó és rugalmas szolgáltatások - legyen szó tervezésről vagy kivitelezésről, nincs megoldhatatlan!

Az általunk forgalmazott termékekkel átfogó, széles spektrumon mozgó szolgáltatásokat kínálunk a kereskedelemtől kezdve a tervezésen át a fixen vagy mobilan telepített rendszerekig, mind  színpad- és rendezvénytechnika, mind a hang- és audiovizuális rendszerek területén. Minden termékcsaládokra általánosan jellemző a kedvező ár/teljesítmény viszony, emellett elsőrendű szempont a megbízható működés és a hosszú élettartam. A MONACOR széles kínálatból válogatva olyan termékeivel találkozhat, melyek biztosítani tudják a megrendelői igények kielégítését, legyen szó akár a legegyszerűbb hangosítási feladatokról egy kis üzletben, vagy akár egy bonyolult, többzónás, multifunkciós rendszerről egy bevásárlóközpontban.

Kelet-Közép-Európában egyedülálló raktárkészletünkről szolgáljuk ki partnereinket. Ha helyettesítő termék is szóba jöhet, szinte biztos, hogy tudunk azonnali megoldást biztosítani. Amennyiben mégis meg kell rendelnünk a szükséges berendezéseket, úgy előre tudjuk jelezni, hogy mikorra várható az áru megérkezése. A hazai piacon a kizárólag saját márkáinkat (IMG Stage Line, Monacor, CARPOWER)képviseljük. Partnereink részére azonban minden megoldásra van ajánlatunk, így nem okoz gondot kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően bármilyen rendszer beszerzése, installálása.Saját, nagyméretű bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol a legfontosabb eszközök megtekinthetők és kipróbálhatók, így a megrendelő nem csupán egy katalógusterméket rendel, hanem azt vásárlás előtt akár össze is hasonlíthatja más eszközökkel, ez sokszor döntő momentuma lehet egy sikeres üzletnek.

Folyamatosan kutatjuk az új partnereket és lehetőségeket, melynek segítségével a forgalmazott termékek az egész ország területén elérhetők viszonteladóink részéről. Szerződött partnereinknek számos, átlátható és versenyképes kedvezményt kínálunk.


A Monacor Hungária Kft.tagja a Hangszeresek Országos Szövetségének (HANOSZ).

                                                                 

 

 

 

 

Épülethangosítási rendszerek tervezése, installálása 


Az épülethangosítás (100 V projekt) a Monacor Hungária gerincét képezi a színpadtechnikai mellett, fő profilja háttérzenei, információközlő rendszerek tervezése, kivitelezése, forgalmazása. Partnereink két fő csoportba oszthatók: közvetlen végfelhasználók, illetve hangosítási rendszerkivitelező partnerek. Az épülethangosítási (100 V projekt) csoport mérnök-szakember gárdából áll, fő profilja háttérzenei, információközlő és vészhangosítási rendszerek tervezése, kivitelezése, forgalmazása, karbantartása és szervizelése önállóan vagy partnereivel karöltve, az ország bármely területén. Partnereink két fő csoportba oszthatók: közvetlen végfelhasználók, illetve hangosítási rendszerkivitelező partnerek.

 

Hangosítási feladatainkat az alábbi fő területeken végezzük:


- 100 V-os épülethangosítási rendszerek analóg és digitális vezérléssel

- hangrendszerek veszélyhelyzetekhez MSZ EN60849
- konferencia és tolmácsrendszerek
- szélsőséges igénybevételre kialakított hangtechnikai eszközök
- különleges design hangsugárzók
- akusztika és hangszigetelés tervezés, kivitelezés
- hangtechnikai mérések elvégzése, hitelesítés, engedélyeztetés

 A felsoroltakon kívül a szakma számos egyéb területével is kapcsolatban állunk, ezáltal egy-egy adott, komplex feladat megoldása sem okoz problémát számunkra, amit az alábbi referencia lista is hűen tükröz.

 

Néhány fontosabb referencia munkánk az elmúlt évekből:

 

 • Baja Városháza komplett színpad (hang- és fénytechnika) összeállítás eszközparkjának tervezése, leszállítása és beüzemelése;
 • Csepeli Radnóti művelődési Ház hang- és fénytechnika, 100V-os épülethangosítás eszközeinek tervezése és szállítása;
 • Berekfürdő - 100V-os hangrendszer kül- és beltéri eszközök szállítása;
 • Esztergomi Aquasziget élményfürdő 100V-os hangrendszere a fürdő teljes területén;
 • Kaposvár Virágfürdő. Komplett 100V-os hangrendszere a fürdő teljes területén;
 • Grand Circle Cruise Line hajózási társaság hajóinak Tour Guide felszerelés szállítása
 • Intersport, H&M, Tesco és Jello áruházak háttérzenei és információs hangrendszereinek eszközpark szállítása
 • Bauhaus komplett háttérzenei és információs hangrendszere
 • Tiszabecsi Általános Iskola iskolarádió tervezése és eszközeinek szállítása
 • Fráter György Katolikus Gimnázium színpadi hang- és fénytechnikai eszközpark szállítása
 • Karcagi Gimnázium iskolarádió tervezése és eszközeinek szállítása
 • Esztár Művelődési Központ teljes színpadi fénytechnikai eszközpark szállítása
 • Balatonalmádi általános iskola nyelvi laborhoz hangtechnikai eszközök szállítása
 • Gyulai Várfürdő 100V-os hangtechnika a fürdő területén
 • Hotel Zara – Konferenciaterem hangosítás
 • Hotel Ózon - Konferenciaterem hangosítás
 • Hotel Bambara - 100V-os hangtechnika
 • Práter Hotel - 100V-os hangtechnika
 • Mátraházi Gyógyintézet – konferenciaterem hangosítás

 

A fentieken kívül számos egyéb referenciával rendelkezünk, illetve több száz egyéb közintézmény (iskola, művelődési központ, kórház, bíróság, önkormányzat, stb.) részére szállítottunk hang- és fénytechnikai felszereléseket és az ehhez tartozó kiegészítőket.

CSATLAKOZZ!

CSATLAKOZZ!