Ezen az oldalon sütiket használunk. A további böngészéssel ezt elfogadja. Megértettem. close

Felhasználónév

Katalógus rendelés

Újdonságok
Akció
img

IMG STAGELINE 2018

Elsöprő érzelmek - Veled és az IMG STAGELINE által Ezzel a kijelentéssel az IMG STAGELINE bemutatja új 2018-as katalógusát. Az IMG STAGELINE brand kifejezetten azokat a zenészeket és a szórakoztatóiparban dolgozókat célozza meg, akik valódi szenvedéllyel élik meg a színpadi jelenlétet.

tovább

img

MONACOR PA technology 2018.

PA technology 2018. Minden, amit a 100 V-os és a telepített hangrendszerekről tuni érdemes. Ez a katalógus nem hiányozhat egyetlen gyengeáramú szakember asztaláról sem.

tovább

img

JTS - 2018

A JTS 2018-as katalógusában szereplő termékek tökéletesen ötvözik azt a technológiát és esztétikát, mely a JTS eszközeit évek óta jellemzi. Az elmúlt évtizedekben a JTS mérnökei nagy erőfeszítést tettek bele a mikrofonok kutatásába és fejlesztésébe. És mindez világosan megmutatkozik a jelenlegi termékkínálatban is.

tovább

img

MONACOR - Commercial Audio Solutions 2018

MONACOR - Commercial Audio Solutions 2018.

tovább

img

Security 2019.

MONACOR Security Technology 2019. Megjelent és már rendelhető a legújabb biztonságtechnikai katalógusunk, benne a legfrissebb kínálatunkkal.

tovább

img

MONACOR Components 2019

MONACOR Components 2019. A MONACOR Komponens katalógus tartalmazza a Magyarországon elérhető legszélesebb kínálatot a hangtechnikai kiegészítők piacán, legyen szó kisimpedanciás, vagy 100V-os hangrendszerekről.

tovább

Küldés
CSATLAKOZZ!

CSATLAKOZZ!